29 Kasım 2014 Cumartesi

Gelenler - 41 - Soylar




Noreagaaa ve Achernahr takma adlı iki araştırmacının, Hashemsfilms,
Kur'an-ı Kerim, İncil ve Tevrat'tan ilham alarak yaptığı dünya dinlerindeki
Anti-Christ, Deccal, İmam Mehdi ve İsa'nın ikinci gelişi gibi konuları içeren
"The Arrivals" dizisinin Türkçe altyazılı halidir




Aleister Crowley: Ünlü İngiliz okültist, Skoç Riti'nde 33. derece Büyük Üstad, özgür mason, yazar, mistik, satranç ustası, dağcı, şair, ressam, astrolog. Eylemleriyle henüz yaşarken "Dünyanın En Kötü Adamı" şeklinde adlandırılan Crowley, Altın Şafak tarikatı, Ordo Templi Orientis gibi farklı okült organizasyonların üyesiydi.

SATANİZM'İN KURUCU VE KENDİ DÖNEMİNİN EN BÜYÜK KARABÜYÜCÜSÜ OLARAK TARİHE GEÇEN BU ŞAHIS KİLİSE TARAFINDANDA DÜNYANIN EN KÖTÜ ADAMI ÜNVANINI ALMIŞTIR..

ayrıca bu şahıs oğluna Attaturk ismini vermiştir.. bunun da nedenini bilen yok..

BÜYÜ KONUSUNDA KABALA BAZINDA ÇOK İLERLEDİĞİ İDDİA EDİLMEKTE..

Alaister Crowley'i biraz daha iyi tanıyabilmek için, 1934 yılında aleyhine açılan bir davaya bakmakta olan Hakim Swift'in, hakkında söyledikleri;

Kırk yılı aşkın bir süredir şu veya bu yetki ile yasaların tatbiki ile uğraşmaktayım. Şu ana kadar akla gelebilecek her türlü sapıklığı bildiğimi düşünmekteydim. Düşünmekteydim ki habis ve kötü olan herşeyin şu veya bu zamanda benden önce üretilmiştir. Bu davada şunu öğrendim ki bizler eğer yeterince uzun yaşarsak yeni birşeyler daha ögrenebilmekteyiz. Şimdiye kadar kendisini yaşayan en büyük şair olarak tarif eden bu adamın ürettikleri kadar sinsi, korkunç ve küffar ve mide bulandırıcı şeyler duymadım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder