28 Kasım 2014 Cuma

Başbakan Erdoğan - İslam Alimleri Toplantısı Konuşması (17.07.2014 Tamam...





Erdoğan'ın İslam Alimleri toplantısı konuşması İZLE
Başbakan Erdoğan'ın İslam alimleri Toplantısı konuşması
17 Temmuz Başbakan Erdoğan İslam Alimleri Toplantısında
Erdoğan'ın İslam Alimleri toplantısı konuşması İZLE
Başbakan Erdoğan, İslam Alimleri toplantısında yaptığı konuşmasına İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına değinerek başladı.
Başbakan Erdoğan'ın İslam alimleri Toplantısı konuşması
Erdoğan: 'Müslüman olduğumuzu haykırmak zorundayız
ÖMER İSMİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ
Biz mezheplerine bakmıyoruz kimsenin. Bize mezhepci diyenler, neden çocuklarınıza Ömer ismini koymuyorsunuz? Ömer bizim değil mi? Hüseyin, Ali bizim değil mi? Niye Ömer ismini duyunca rahatsız oluyorsunuz?"

Başbakan Erdoğan'dan İslam dünyasına Filistin çağrısı
Erdoğan'ın İslam Alimleri toplantısı konuşması İZLE
Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda İslam Alimleri toplantısında konuştu.
Başbakan Erdoğan "Dünya İslam Bilginleri Barış,itidal ve sağduyu insiyatifi toplantısı" açılış toplantısında konuştu
Başbakan erdoğan Tekirdağ mitingi 17 temmuz 2014
ak parti Tekirdağ mitingi 17 temmuz 2014
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen "Dünya İslam Bilginleri Barış, İtidal ve Sağduyu İnisiyatifi" toplantısında konuşan Gannuşi, Müslümanların, insanların durumlarını, çektiklerini konuşmak ve bu meselelere çare bulmak için toplantıklarını söyledi.
Başbakan Erdoğan'ın İslam alimleri Toplantısı konuşması tam metni 17 Temmuz 2014
Başbakan Erdoğan, İslam Alimleri toplantısında bir konuşma yapıyor. Başbakan Erdoğan'ın İslam alimleri Toplantısı konuşması tam metni 17 Temmuz 2014... Erdoğa, konuşmasında islam dünyasında yaşanan çatışmaları şiddetle kınadı. Erdoğan; "ölen de müslüman öldüren de müslüman" dedi.
slam dünyasının alimlerinin bir araya geldiği, Diyanet İşleri Başkanlığının öncülüğünde düzenlenen 'Dünya İslam Bilginleri Barış, İtidal ve Sağduyu İnisiyatifi' toplantısı başladı. Dolmabahçe Sarayı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlayan toplantının açılış oturumunda Başbakan Erdoğan bir konuşma yapıyor.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;
ÖMER İSMİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUN
Ömer bizim değil mi? Hüseyin, Ali bizim değil mi? Niye Ömer ismini duyunca rahatsız oluyorsun?"
Başbakan Erdoğan, İslam Alimleri toplantısında yaptığı konuşmasına İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına değinerek başladı.

"ÖMER BİZİM DEĞİL Mİ?"
Başbakan Erdoğan'dan İslam dünyasına Filistin çağrısı
Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe'deki toplantıda yaptığı konuşmasında İslam dünyasını Filistin'deki zulme sessiz kalmamaya çağırdı.
Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda Dünya İslam Bilginleri Barış, İtidal ve Sağduyu İnisiyatifi Toplantısı'nın açılışında bir konuşma yaptı.


Konuşmasında İslam dünyasında yaşanan kanlı çatışamalara değinen Erdoğan, "Tüm Müslümanlar kardeştir" dedi. Filistin konusunda da İslam dünyasına seslenen Başbakan, "Ey İslam dünyası sen neredesin? Canın yanmıyor mu? Sonra Batı neden susuyor diyoruz. Sen kendi evinde susarsan başkası bir şey der mi?" diye sordu.
Erdoğan İslam Alimleri toplantısında konuştu!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda yapılan İslam Alimleri Toplantısında Konuştu. Başbakan Erdoğan Konuşmasında Filistin'deki savaşa duyarsız kalan İslam Alimlerine seslendi.
EY İSLAM DÜNYASI NERDESİN?
FİLİSTİN'DE MEZHEP ÇATIŞMASI OLMADIĞI İÇİN İSLAM DÜNYASI DUYARSIZ

Sen Batı'yı bırak. Filistin'de bir mezhep çatışması olmadığı için İslam dünyasının dikkatini çekmiyor. Filistin'de bizim öz kardeşlerimiz ölüyor. Müslümanların şerefi ölüyor.

Bizim için önemli olan Rabbimizin rızasını kazanmaktır, kulların değil. Filistin olayından memnun olan islam ülkeleri var.
SİYASİLER KARŞISINDA EL PENÇE DİVAN DURAN İSLAM ALİMİ OLMAZ

Siyasiler karşısında el pençe divan duran islam alimi bilmem. Suriye'de zalim esed yanlarına

Dolara mahkum olmuş kişiden alim olmaz. alim ilmini satmaz. Siz yüreğinizi ortaya koyun millet sizin peşinizden gelecek.

Akşemsettin olmasa Fatih olmazdı.
Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla Dolmabahçe Sarayı'nda Dünya İslam Bilginleri Barış, İtidal ve Sağduyu İnisiyatifi Toplantısı'nın açılışı gerçekleştirilldi. Başbakan tayyip Erdoğan'ın da bir konuşma yaptığı toplantıda, islam alimlerinin çalışmaları devam edecek.
Erdoğan: 'Müslüman olduğumuzu haykırmak zorundayız
Erdoğan'ın İslam Alimleri toplantısı konuşması



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder