9 Ağustos 2015 Pazar

İslam Dünyası Uyanır ve Birleşirse


REJİM, düzen, sistem konusunda Kuzey Kore’ye müdahale etmeyen ABD, AB, Rusya, İsrail; İslam dünyasının islamî rejimlerle idare edilmesine izin vermiyor.

Amerika’daki Ameesh’lerin kendi inançlarına uygun şekilde yaşamaları çok tabiî görülüyor ama bir buçuk milyarlık Müslüman âleminin buna hakkı yoktur.

Pakistan’da, ismen ve dış şekil itibarıyla bir İslam Cumhuriyeti olmasına izin veriyorlar ama gerçek bir İslam devleti kurulmasına izin vermiyorlar.

Afganistan’da islamî bir rejim kurulmuştu. Bunu savaş sebebi saydılar ve saldırdılar.

Bırakın gerçek bir İslam devleti kurulmasını, demokratik ılımlı bir islamî düzeni bile kabul etmiyorlar. Mısırda diktatörlük yıkıldı, serbest seçimler yapıldı, Müslüman bir zat başa geçti ve bir sene sonra çeşitli entrikalarla onu devirdiler, diktatörlük getirdiler.

1923’te Lausanne’da Türkiyeye, İslama cephe alması, sırt dönmesi şartıyla bağımsızlık vermişlerdi. Hilafet kaldırılacak, Şeriat ilga edilecek, din eğitimi yasaklanacaktı…

Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra bir numaralı düşmanları İslam oldu.

İslam dünyasını içten yıkmak maksadıyla gerçek İslamın yerine yapay, beşerî İslamlar, İslamcılıklar türetmeye yeltendiler. Dinde reform, dinde yenilik, dinde değişim, Fazlurrahmancılık, hadîs ayıklaması gibi bozuk cereyanları teşvik edip desteklediler.

Var güçleriyle laik, seküler bir din uydurmaya çalıştılar.

Osmanlı Hilafetinin yıkılmasından sonra Ortadoğuyu bölmüşlerdi. Daha da bölmek için yeni haritalar çizdiler, planlar yaptılar.

Irak’ı parçaladılar, Suriye parçalanmanın arefesindedir, Libyada iç savaş var, Mısırda fırsat ve imkan bulurlarsa ayrı bir Kıbtî devleti kurmak istiyorlar…

Arazisi ve nüfusu küçük yapay devletler, korunması zor yapay sınırlar, her küçük devlet kendi ordusunu kuracak, bütçesinin büyük kısmını silah alımına ayıracak, kışkırtma savaşları çıkartılacak ve böylece akıllarınca İslam ve Müslüman tehlikesi kontrol altında tutulacak.

Başta ABD olmak üzere Batının İslam dünyası siyaseti şeytanî kuruntulardan ibarettir.

Hani Irak’a hürriyet ve demokrasi getireceklerdi…

Müslümanlar bölünür, birbirine düşürülebilir ama İslam kesinlikle durdurulamaz.

Dinimiz ABD ve AB’de barışçı yollardan hızla ilerlemektedir.

11 Eylül İkiz kuleler hadisesinden sonra ihtida (İslamı kabul etme) vak’aları çoğalmış ve hızlanmıştır.

Londra bir Londonistan, İslamistan olmuştur.

Katoliklikten, protestanlıktan, ateizmden İslama geçen nice kültürlü Batı kadını çarşafa girmektedir.

Hattâ hattâ hattâ, nice mühtedi genç Ortadoğuya giderek savaşmaktadır.

Açın ciddî internet sitelerini ve okuyun… Avrupa bir İslam ülkesi olmaya doğru ilerliyor. Yerlileri Müslümanlar kadar çoğalmıyor…

Peyrefitte isimli bir Fransız düşünürü 1970’li yıllarda “Çin Uyanırsa” başlıklı bir kitap yazmıştı. Çin uyandı ve dünyaya hakim olmaya başladı.

İslam dünyası da bir gün uyanacak, birleşecek, başına râşid bir lider geçirecektir. Bundan kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın.


Mehmet Şevket EYGİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder